Načítám…

Předpověď Ondry Soroky nevyšla!

Předpověď Ondry Soroky nevyšla!
10. Únor 2019
Chodící datová kostka a excelentní analytik, který Vám řekne finální pořadí poté, co se podívá na rozlosování skupin se zmýlil. Nebývá to moc obvyklé, ale při příchodu již křičel: "Takže dnes to vyhraje Martin Rada, co?"

Sobotní turnaj navštívilo 23 hráčů a hráček. 

Nicméně těšil jsem se na číslo 24, ale jeden z přihlášených bez omluvy nedorazil. :( I přesto doufám, že si účastníci turnaj užili a zahráli si dostatečně vyrovnaných zápasů. Vzhledem k tomu, že po skončení turnaje všichni odešli a už hrát nechtěli, tak tomu snad tak bylo. :) 

Jak to dopadlo s tím Martinem?

Martin Rada dostal velmi těžkou skupinu, ve které s ním byl Martin Tomka, Filip Horký Adam Zahrádka. Z této skupiny Martin nakonec postoupil až jako druhý a zde vidím hlavní kámen úrazu, kde se Ondra Soroka přepočítal. 

Postup ze 2. místa znamenal, že Martin ve čtvrtfinále narazil právě na Ondru. A Ondra Soroka si sám může za chybnou předpověď, když nad Martinem vyhrál. Tato výhra ho však stála spoustu sil a podlehl v semifinále Standovi Gibsonovi a poté i v souboji o třetí místo Martinu Havelkovi. 


Standa příště na Déčko!:)

Standa Gibson pohodlně vyhrál skupinu, pavoukem prošel přes matadora Břéťu Chamráda, Martina Tomku, Ondru Soroku a ve finále si poradil s Petrem Sagnerem. Příště se na Standu těším na déčku 

Vítězové a ohodnocení 

  1. Stanislav Gibson & Tereza Horká (17.)                  
  2. Petr Sagner & Lenka Kratochvílová (20.)
  3. Martin Havelka 

9. Místo obsadil Martin Juráš a Žumpakrálovnou se stala Terka Horká (17. místo)

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v sobotu 16.3.2019. Registrace zde. Příště naposledy v sobotu. Pak bude přesun na nedělní termíny!

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!