Načítám…

Finálový souboj dvou hráčů z Karvinska

Finálový souboj dvou hráčů z Karvinska
20. Duben 2024
V sobotu jsme se sešli na dalším badmintonovém turnaji v Brně. Tentokrát k nám zavítalo i dost přespolních. 24 hráčů si ve dvou kategoriích velmi slušně zahrálo. A finále Pokročilých nebylo mezi domácími :)

Vyrovnané výkony v Mírně pokročilých

V 1. kategorii méně zkušených hráčů se sešlo 8 borců a 4 dámy. Do pavouka postoupily 3 ženy a utkaly se tak o medailové pozice.

1. místo a celkově 4. místo obsadila Eliška Suchánková. A jak sama říká, laťku už má za ty roky na turnajích nastavenou výš, chlapsky. Druhá skončila Dáša Bulawová a třetí místo obsadila Iva Dušáková

Mezi muži se jelo taky zvesela. Na 3. místě skončil Patrik Hauk, který právě porazil již zmiňovanou Elišku. Druhý potom skončil Radomír Švihel a 1. místo si odnesl Honza Šírek. 

Pokročilí

Tady se utkalo 11 borců a 1 žena - Alice Rajnohová. Ta si bohužel potom ve spodní skupině přivodila výron i s Jirkou Petřekem, takže věříme, že to bude dobré a brzy zase budou skákat na kurtu. 


O finálová místa se utkali kluci Tonda Seidl s Víťou Foukalem. Bronz si odnesl Tonda. O zlato se potom utkali přespolní kluci a to Tomáš Vitámvás, který je z Karviné a Štěpán Blažej, který přijel z Ostravy. Na klucích to mluvou nebylo vůbec znát musím říct :) Herně ale valili slušně. Zlato pak putovalo do Karviné spolu s Tomášem. 


Všem moc gratulujeme. 

Vítězové všech kategorií si odnesli krásná trička od partnera Badshop.cz a na závěrečnou fotku si je oblékly.


Mějte se krásně a 1. června se na vás těším na posledním turnaji před letní pauzou! 

Terez


Tomáš Reinbergr
Tereza Navrátilová Přední naslouchačka v Praze a Brně

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!