Načítám…

Dvořák poprvé vítězí

Dvořák poprvé vítězí
24. Červen 2023
Pavel Dvořák posbíral z turnajů VAŠÍ LIGY 5 medailí z 10 účastí. Na 11. turnaji z toho bylo první zlato.

Celkem 12 hráčů se sešlo na plzeňské Slávii, aby si zahráli na letošním prvním tenisovém turnaji VAŠÍ LIGY v Plzni. Hráči byli nejprve rozděleni do 4 skupin po 3. Hrálo se o lepší los do pavouka. První ze skupiny totiž postupovali rovnou do čtvrtfinále. Zbylí hráči museli hrát o zápas navíc.

Ze skupiny z prvního místa postoupili všichni 4 nejvýše nasazení. A problém neměli ani ve čtvrtfinále. První nasazený Pavel Dvořák zvítězil 6:0 nad Michalem Kolaříkem. Stejným poměrem zvítězil i druhý nasazený Lukáš Voráček se svým parťákem Danielem Písařem. Další dvě čtvrtfinále byli 6:1 a 6:2.


V semifinále už to bylo o poznání těžší. Obě totiž skončili rozdílem 2 gemů. Tomáš Jirouch podlehl 7:5 Pavlu Dvořákovi a Pavel Filo 6:4 Lukáši Voráčkovi. Zápas o bronz se následně nehrál, protože Pavel Filo už na něj nenašel síly. Bronz tak bral Tomáš Jirouch.


Fanoušci se těšili na napínavé finále. Nicméně Pavel Dvořák nenechal nic náhodě a Lukáše Voráčka smetl 6:0. Nejlepší ženou v turnaji byla vyhlášená jediná účastnice Ivana Milotová, která skončila celkově devátá.


Díky všem, kdo dorazili. Děkuji také Tecnifibru a Raketsportu za skvělé míče na hru a ceny pro nejlepší. A budu se těšit na viděnou na dalším plzeňském turnaji v sobotu 26. srpna.


Sportu zdar!

Petr

Petr
Petr Lundák - organizátor turnaje

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!