Načítám…

Dle předpokladů vítězí Vrba

Dle předpokladů vítězí Vrba
22. Duben 2024
Jasného favorita v podobě Lukáše Vrby měl dubnový squashový turnaj v Plzni. A Lukáš předturnajové prognózy naplnil a zvítězil bez ztráty jediného setu.

Na svůj první turnaj VAŠÍ LIGY dorazilo v sobotu 20. dubna hned 7 nováčků. K nimi 2 hráči zaznamenali svoji druhou účast a připojilo se také 7 mazáků. Celkem tedy ideální turnajový počet, 16. Nejprve se hráči střetli ve 4 skupinách. Nejlepší 2 z každé si zahráli o vítězství. Třetí a čtvrté čekala "žumpička" o titul "žumpa krále". Každého čekala porce 6 zápasů.


Zmíněných 7 mazáků si zkušeně pohlídalo postup a zamířilo do boje o titul. K nim přibyl nováček Pavel Březina a nevedl si vůbec špatně. V silné konkurenci vybojoval 5. místo.


V "žumpičce" bylo v poslední fázi k vidění hned několik pikantních zápasů. V partnerském souboji Daniely Kozlíkové a Jana Pavla Vlčka zvítězil Honza, ale Daniela brala alespoň zlato mezi ženami.


Bratrovražedný souboj se konal v zápase o titul "žumpa krále". Tímto prestižním označením se může pyšnit mladší z bratrů Dennis Kristl.


V horním pavouku zamířili do semifinále všichni 4 nejvýše nasazení. Vítězství si pohlídal Lukáš Vrba. Druhé místo bral stejně jako v únoru Ondřej Zelenka. V napínavém zápase o bronz uspěl Pavel Kamír a bramborová příčka tím pádem zbyla na Tomáš Holuba.


Díky všem, kteří jste dorazili na turnaj. Jsem rád, že se ukázalo tolik nových tváří a na viděnou se budu těšit na dalším squashovém turnaj v Plzni, který bude v říjnu. Do té doby můžete zkusit pražské turnaje.


Petr

Tomáš Reinbergr
Petr Lundák Správce ligy a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!