Načítám…

Vyhodnocení Jarní sezóny v Pardubicích

Vyhodnocení Jarní sezóny v Pardubicích
7. Červen 2019
V druhé sezóně mezi nejlepšími v Pardubicích proběhla velká výměna. Kdo se umístil na prvních příčkách v právě skončené Jarní sezóně?

Statistikovo okénko

Nejdříve trochu statistik:

  • Počet hráčů v sezóně: 39 (z toho 6 žen)
  • Počet odehraných zápasů: 224
  • Nejčastější místo pro odehrávání zápasů: Active Sport Club (61 % zápasů!)
  • Procento odehraných zápasů: 83 % z 269 vypsaných

Střídání na trůnu

První dva hráči Podzimní sezóny svá místa uvolnila tím, že nepokračují. A třetí Milan Zanina své pódiové umístění neobhájil. První polovině Jarní sezóny vládl Lukáš Pleskot, ale pak přišlo zranění a do nejlepší trojice to těsně nestačilo.

Michal Scholze postupně vyhrál ve 2. i 3. úrovni a pak se usadil v 1. úrovni. Je z toho 3. místo. Lukáš Dostál sice v posledních dvou kolech porazil Jirku Janovského, ale na první místo to už nestačilo. Jirka podával stabilní výkony a po celou sezónu se držel na prvních dvou místech v 1. úrovni. Je z toho zlato pro bývalého správce pardubické ligy!

Pořadí Hráč Body
1. místo Jiří Janovský
639 b.
2. místoLukáš Dostál 625 b.
3. místo Michal Scholze 555 b.

Ženy jsou zpět

Po podzimní pauze ženy naskočily v plné síle. Do Jarní sezóny jich zasáhlo 6. Nejlepší z nich byla ve své premiérové sezóně Petra Skácelová. Na druhém místě skončila Jana Kletečková, která s Petrou ve vzájemném měření sil dvakrát prohrála. Lucie Haberlová sice zvítězila jen jednou v celé sezóně, ale na třetí místo mezi ženami to stačilo.

Pořadí Hráč Body
1. místo Petra Skácelová
317 b.
2. místoJana Kletečková 253 b.
3. místoLucie Haberlová 48 b.
Gratuluji nejlepším třem a přeji hodně zdaru v Letní sezóně, která je poslední v ročníku 2019!

Ostatní nezoufejte. Hráčky a hráči, kteří se zapojí do všech tří sezón v ročníku 2019 (Podzimní 2018, Jarní 2019 a Letní 2019), budou zařazeni do slosování o hlavní ceny. Ti, kteří se umístili na předních místech, mají díky získaným tiketům větší šanci na výhru.

vl-petr.jpg

Petr Lundák, správce ligy v Pardubicích

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!