Načítám…

Turnaj závisláků

Turnaj závisláků
19. Březen 2019
Každý je na něčem závislý, i Šárka, Dmitrii, Martina, Jiří, Pavel, Josef, Přemek, Václav, Martin a Martin. Stejně tak Michal, Blanka, Petr, Vratislav, Robert, Rostislav, Lukáš, Jan, Tomáš a další Jan. Michala, Bohuslava a Jaroslava nevyjímaje.

Březen, za kamna vlezem

Tato pranostika je již tak trochu mimo. Jen málo z nás má ještě kamna a taky už bývá v předjaří docela teplo, ovšem komu venkovní příjemná teplota v pátek večer nestačila, přišel se zahřát na Hamr do Záběhlic do pingpongové herny. Tentokrát se však na poslední chvíli odhlašovalo i přihlašovalo, tak jsem se nakonec zapojil také a počet hráčů se tímto zastavil na čísle 23.

:)


V březnu mezi nás zavítalo sedm nováčků, mezi nimiž byl i Bohuslav, jsa hendikepován, obsadil krásné sedmé místo. Záběr byl pořízen za stavu sedm sedm.


Pohoda.


Tomášovi se chtělo tancovat, ale Blanka ho vrátila zpět do světa sportu.


Finále mohlo mít jednoznačný průběh, nebýt mého soupeře.


Hele, obíhačka (objížděčka) jakou Hamr neviděl. Na této fotce jsem napočítal 17 účastníků, tak doufám, že se příště dostaneme nad dvacítku. Udály se hned dvě, první o červené a druhá o bílé víno. Příště se bude bojovat o nějaké nealko, v rámci boje proti závislostem.


Notně prořídlá společná fotka, páč jsme končili opravdu hodně pozdě, těsně před jedenáctou a několik lidí již pádilo domů, tedy bych rád poděkoval za trpělivost nejen účastníkům, ale i panu hlídačovi, který už nás popoháněl k odchodu.


Na čem jsi nejvíce závislý Ty? Největší závislák s nejzajímavější závislostí vyhraje cenu nepodporující závislost, tak se s námi prosím poděl v komentářích.


Stupně vítězů


  1. Jaroslav Puk & Blanka Brožová
  2. Jan Záleský & Šárka Hamáčková
  3. Lukáš Šmíd & Martina Kadlecová

9. místo patří Pavlovi Tichému a vítězem útechy se stal Martin Majer.


Poděkování 

všem hráčům za fantastickou atmosféru, dochvilnost a téměř nejvyšší možnou účast a také sponzorovi Bowling Radava za jejich poukazy do slosování. Rovněž pak mojí milé Kristině za pomoc s organizací.

Jaroslav Puk, 19.3.2019

Diskuze ke článku

Tomáš Novák
Tomáš Novák - Hezky Jardo, super reportáž, super nápad s obíhačkou :) já přidám předorganizační hamerskou závislost, která dříve spočívala triu řízek-kaše-pivo (a pak to šlo samo), měj se, Tomáš

20. března 2019, 15:48

Jaroslav Puk
Jaroslav Puk - Ahoj Tomáši, přestaň o jídle a koukej dorazit na turnaj, já byl na každém, co jsi organizoval a Ty ješta ani na jednom. :)

22. března 2019, 09:00

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!