Načítám…

Turnaj nejmladších lidí na světě

Turnaj nejmladších lidí na světě
17. Únor 2019
Je to tak, každý z nás byl alespoň malou chvilku nejmladším člověkem na světě, tak na to nezapomínejme a buďme na to patřičně hrdí a co je stejně důležité, buďme hrdí i na ty ostatní, jenž na tom byli stejně jako my, nejen při ping-pongu.

Únor bílý pole sílí

Tato krátká česká pranostika obsahuje 11 unikátních písmen české abecedy, což není ani polovina z celkového počtu celé naší abecedy. Pokud bychom se ovšem přesunuli na Havaj, měli bychom téměř vyčerpáno, jelikož havajská abeceda obsahuje pouze 12 písmen.

Reklama nesmí chybět.

Tonda Sikora k turnaji přistoupil nanejvýš zodpovědně a nechtěje ponechat nic náhodě, hodinu před zápasem trénoval s profi trenérem z Hamru. Všimněte si rovněž číslovky nad Tondovou hlavou, tak vysoké cíle se mu honily v myšlenkách.

Někteří trénovali s pálkou v ruce, jiní se připravovali rozborem videí.

Na protahování není radno zapomínat, o tom ví Michal své, obzvláště před takto důležitým turnajem. Zřejmě mu to ještě doma připomínala jeho maminka Ivana. :)

Už v základní skupině na sebe narazili dva borci ze stejného klubu, věhlasného TTC Elizza Praha. Dravé mládí tentokrát zvítězilo nad zkušeným borcem.

Jistě si všichni vzpomínáte na tuto famózní výměnu finálového zápasu, kdy po téměř nechytatelném Mirkovu podání Lukáš instinktivně vrátil na pravou zadní část stolu, kde již vyčkával pozičně vynikající Mirek a umístil míček do soupeřova protipohybu s takovou razancí a přesností, že ani pozdější vítěz neměl šanci zareagovat a míček tak skončil v síti.

Blanka při ekvilibristickém vystoupení po skončení turnaje, kdy vylosovaní šťastlivci potvrzují svým umem, že si poukaz na hodinu bowlingu skutečně zaslouží.

I na tomto turnaji se odehrálo osmdesát zápasů, stejně jako minule, což bylo stěžejní informací při řešení hádanky ukryté v minulé reportáži. K nové hádance mne přivedl můj syn David, který směrem k podání jednoho hráče, který se mimochodem umístil dost vysoko, pronesl: " Ten míček se musel při jeho podání poblejt." Uhodnete, čí podání měl David na mysli?


Stupně vítězů 

  1. Lukáš Zavřel & Blanka Brožová
  2. Miroslav Ransdorf & Daniela Hajzlerová
  3. Robert Smida & Martina Kadlecová

9. místo patří Janu Záleskému a vítězství v úteše Martinovi Vdovičenkovi.

Poděkování 

všem hráčům za fantastickou atmosféru, dochvilnost a nejvyšší možnou účast a také sponzorovi Bowling Radava za jejich poukazy do slosování.

Jaroslav Puk, 17.2.2019

Diskuze ke článku

Antonín Sikora
Antonín Sikora - Tak, já bych se z "Tomahawku" Miroslava Ransdorfa taky poblil :)

18. února 2019, 10:14

Jaroslav Puk
Jaroslav Puk - Správně Tondo, vyhráváš první cenu.

18. února 2019, 15:10

Blanka Brožová
Blanka Brožová - Opět prima reportáž, Jardo, díky! :-)

21. února 2019, 17:15

Jaroslav Puk
Jaroslav Puk - Díky Blanko, ale to jsem nepsal já. Nechal jsem to vygenerovat UI. :)

22. února 2019, 09:24

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!