Načítám…

Zavítala mezi nás žena! Libor to urval :) Příště už v neděli!

Zavítala mezi nás žena! Libor to urval :) Příště už v neděli!
18. Březen 2019
Je to tak! Petra Vansová nás poctila svoji přítomností. A určitě nebyla jenom do počtu! Příští turnaj bude v neděli. Přijdou příště další squashistky? Více v reportáži!

Příští turnaj v neděli 14.4. večer od 19.00! 

Je to tak, došlo ke změně termínů turnajů. Pevně věřím, že to nenapáchá více škody než užitku a doufám, že se i nadále budeme scházet v hojném počtu! Jo a nesmím zapomenout na obligátní - přihlašujte se dřív! 

 Libor Koďousek nás všechny vysekal.

 V pavouku si Libor musel poradit s celkem 3 zástupci Vaše liga týmu. S Honzou Nožkou si dali ve finále zápas na 3 vítězné sety a i s ním si poradil. No musíme hold ještě potrénovat. :) 


Honza z Vaše liga týmu skončil 2. a v boji o 3. místo nakonec vyhrál Dušan Kotora nade mnou. Naštěstí já můžu stále tvrdit, že jsem ho nechal vyhrát, abych nemusel dávat medaili sám sobě. :D 

 Petra skončila na krásném 10. místě!

Petra se mezi ostatními 15 chlapi se nenechala zahanbit a vybojovala 10. místo! :) Doufám, že i tento výkon přispěje k tomu, že se bude hlásit více squashistek! :) 

Mezi námi byli také 2 nováčci ze středně pokročilých! Standa Gibson skončil na skvělém 14. místě a Tomáš Zahradník i přes velmi sympatické výkony nakonec na 16. místě. Doufám ale, že se Tomáš nenechá odradit a spíš přizve ostatní ze středně pokročilých!


Gratulace putují k:

  1. Libor Koďousek
  2. Honza Nožka
  3. Dušan Kotora   

9. Místo patřilo Filipovi Janoštíkovi

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 14.4.2019. Registrace zde

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!