Načítám…

Ondra Grabiáš neobhájil zlato!

Ondra Grabiáš neobhájil zlato!
12. Leden 2019
Je pravda, že za to však může Ondrova nepřítomnost. :) Šanci na titul dostalo dalších 16 hráčů. Vaše liga tým tentokrát na bedně pouze 1x! Kdo vyhrál tentokrát?

První turnaj, ideální počet hráčů! Čtvrtky v ohrožení! 

Po Tomášovi jsem převzal otěže čtvrtečního déčka. Prvního letošního turnaje se zúčastnilo 16 borců, tento počet zajistil jednoho pavouka a 4 zápasy pro každého. Díky dostatečnému času také zápasy na 3 vítězné sety ve finále! Vznesl jsem ideu přesunout termíny ze čtvrtků na neděli! Jsem otevřen Vašim souhlasným i nesouhlasným názorům, takže mi dejte vědět, jak to vidíte! :) 

Ve finálovém pětiseťáku se potkal raketlonista Michal Horáček, který se turnaje od Vaší ligy zúčastnil poprvé s Kostou Baltasem, ostříleným zástupcem Vaše liga týmu. Nejenom v tomto zápase Michal dokázal, že ne nadarmo mu patří 2. místo v raketlonovém žebříčku a dokázal si dojít pro první místo. Gratuluji!


V souboji o třetí místo se utkal Dušan Kotora s Michalem Kulhánkem. Michal byl v tomto souboji o chlup lepší a poprvé se tak dostal na našem déčku na bednu! Díky tomu si odnesl medaili a také zlatavý mok! 

Být o místo lepší není vždy "výhra". Více o tom ví Lukáš Krofta, který skončil na skvělém 8. místě. Po turnaji však řekl, že by raději skončil 9. a odnesl si aspoň pivko! :D Z piva se tentokrát těšil Lukášův kolega z Vaše liga týmu Štěpán Janega!

Gratulace putují k:

  1. Michal Horáček
  2. Kosta Baltas
  3. Michal Kulhánek   

9. Místo patřilo Štěpánu Janegovi.

Poděkování 

všem hráčům za slušnou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat ve čtvrtek 7.2.2019. Registrace zde.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!