Loading…

Jak VAŠE LIGA squash team Déčko vysekalo

Jak VAŠE LIGA squash team Déčko vysekalo
13. December 2018
Na vánoční Déčko si udělalo chuť 19 borců, z nichž 7 bylo ze slavného squashového týmu VAŠE LIGA, který válcuje ve druhé a třetí týmové lize ČASQ, a velmi zdatně! Výsledky hovoří za vše.

VAŠE LIGA team

Nejlépe do turnaje vykročil Ondra Grabiáš, který poměrně lehce prošel pavoukem až do finále, kde si s přehledem poradil s Martinem Bakajsou. Toho čekala jiná dřina. Musel projít předkolem, prvním kolem s Tomem Císařovským, pětiseťákem s Honzou Nožkou, semíčkem se Štěpánem Holubem až do finále, kam mířil, jak se říká, na porážku.. Ondra má Martina přečteného a v klidu si obhájil zlato z minulého měsíce.


Dalšími matadory z týmu jsou Chris Owen s Šimonem Kozákem, oba srdcaři jak vyšití. Chris disponuje nesmrtelností, Šimon naopak bojovností. V této třísetové bitvě nakonec zvítězil Chris, který si došel pro bronz a hlavně, pro lahodné pivíčko.


V celkovém součtu je také potřeba zmínit dlouholeté spoluhráče Kostu Baltase a Honzu Nožku, kteří na sebe na potvoru narazili v prvním kole. Kosta zvolil dobrou přípravu večer před turnajem. 7 panáků a 2 piva ovšem nebylo dostatečné množství, které by dokázalo skolit takového dříče, jakým je Honza. Třeba příště. Obstojně si rovněž vedl Milan Prokop, čerstvá posila do našeho Béčka.


Sláva vítězům!

  1. Ondra Grabiáš
  2. Martin Bakajsa
  3. Chris Owen
  4. Štěpán Holub

Na 9. ohodnoceném místě Tomáš Císařovský.


Tecnifibre losovačka

Mrkněte na záznam z losovačky, která proběhla v rámci soutěže od partnera Tecnifibre. Gratulujeme výhercům, tady máte předčasného Ježíška, konkrétně:

  • Janovi Kupcovi (raketa Carboflex 125s)
  • Petrovi Šimkovi (baťoh)
  • Michalu Kulhánkovi, Milanovi Rásochovi, Davidu Čemusovi, Michaelu Pavlovi, Tomášovi Pálovi a Davidu Grossovi (omotávky a výplety)


Poděkování 

v prvé řadě Jirkovi Fajerovi za sponzorské ceny od Tecnifibre, dále Kubovi Straussovi za převzetí štafetového kolíku a dalším partnerům od Mercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich skvělé zdarma poukazy do slosování.


Pozvánky

Příští Déčko ve v lednu 10.1.2019. Registrace zde.

Squashi zdar!
Tomáš Novák

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!