Načítám…

Plzeňský nájezd do Prahy. Musíme jim to oplatit!

Plzeňský nájezd do Prahy. Musíme jim to oplatit!
28. Říjen 2019
Chlapci promeškali turnaj, který v říjnu měl Petr Lundák v Plzni a přijeli si to vynahradit k nám do Prahy. Jejich útok se nám nepodařilo odvrátit a odvezli nám zlatou medaili k nim domů. Najde se někdo, kdo jim to pojede před Vánoci vrátit? :)

Nejdříve omluva za zmatky v organizaci a prodloužení turnaje až do 22:30

Omlouvám se všem účastníkům. Počet kurtů i rozpis utkání byl navržen pro 24 hráčů. Nedivil jsem se, že jsem u kurtů potkal Martina Všetičku, který mi tvrdil, že je na turnaj přihlášen. Nebyl. Nicméně s Tomášem Reinbergrem jsme na místě vymysleli propracovaný neprustřelný herní systém. Ve výsledku to znamená, že nikdo pořádně neví kolikátý skončil a turnaj skončil až ve 22:30. :D

Myslím, že si však všichni dostatečně zahráli. Navíc, když snad 90% zápasů bylo na 3 sety! Když budeme hrát normálně na 2 sety, tak to třeba i příště stihnem! :D 


Zadruhé poděkování za neskutečnou účast!

Bylo nás 25! Fantastické číslo pro squashový turnaj. :) 
Mockrát díky a doufám, že se v takovém a ještě lepším počtu budeme scházet i nadále. Navíc v den Turnaje zrušili účast bratři Felklové z Brna! Příště Vás tu rádi uvidíme, stejně jako 3 zástupce (nebo i víc) z Plzně. Zveme samozřejmě i hráče z dalších měst nebo zemí! :)


Plzenští legionáři

Jak si vedli naši návštěvníci? Lukáše Stupku připravil o snahu zahrát si o medaile  již v předkole Petr Sadílek. Další zaříznutí jsem si pro Radka Palečka připravil já v prvním kole a ve třetím setu jej udolal. Říká se, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. Bohužel los tomu chtěl jinak a v druhém kole jsem potkal posledního plzeňského zástupce Jiřího Andrlíka a ten svého kolegu pomstil (samozřejmě také ve 3. setu). Jirkovi jedna pomsta však nestačila! V dalším kole porazil Petra Sadílka a ve finále narazil na zakladatele Vaší ligy Tomáše Reinbergra se kterým si také poradil. Odnesl si tak kov nejcennější. 


Chuť po pomstě.

Dalším, kdo se chtěl pomstít, byl Tomáš Císařovský, který si po sobotním turnaji pod hlavičkou ČASQ chtěl spravit chuť. Skončil sice na krásném 3. místě, ale na pomstu nedosáhl. :) Doufám, že přijde příště a třeba si chuť spraví. Ale zadarmo to mít nebude :)


Soutěžte s Tecnifibrem

Společně s Tecnifibrem jsme si připravili soutěž o testovací raketu Tecnifibre SB 125. O raketu budeme losovat na Vánočním Turnaji Vaší ligy. A co udělat pro to, abyste mohli vyhrát?  Losy získáte za účast na turnajích v listopadu a prosinci. Krom účasti získáte také losy za umístění v turnajích. Musím vytvořit propracovaný systém bodování, stejně jako jsme vytvořili dnešní herní systém. :D


Na jaro máme připravenou další, ještě zajímavější soutěž. více informací Vám zatím neřeknu, aby to pro Vás bylo překvapení. Ale budete Koukat! :)


Gratulace putují k:

  1. Jiří Andrlík
  2. Tomáš Reinbergr
  3. Tomáš Císařovský

9. Místo sdíleně Jirka Smíšek a Michal Kulhánek.

17. místo Lukáš Stupka

Poděkování 

všem hráčům za účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 24.11.2019. Registrace zde.

Pokud chcete oplatit nebývalou drzost, navrhuji vyrazit do Plzně na Předvánoční squashový turnaj.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!