Načítám…

Matěj s Martinem byli favorité. A nezklamali! Druhá kategorie byla zrušena :(

Matěj s Martinem byli favorité. A nezklamali! Druhá kategorie byla zrušena :(
17. Červen 2019
Nedělní večer přilákal na kurty 12 hráčů. Bylo to rychlé a výživné! :) Na finále se koukali snad všichni. Protože to byla krásná ukázka squashe v podání Matěje a Martina. Díky za účast, příště se uvidíme už v 18.00! :)

Příště 14.7. v 18:00

Od příště jsem změnil jsem čas začátku. Budou se najednou hrát obě kategorie, takže doufám, že přijde spousta lidí a i začátečníci uvidí, jak hrají naši pokročilí hráči. Pokud teda se bude chtít zúčastnit dostatek hráčů. V což doufám! :)

 

Čtyřka nasazená, zbytek se musel kvalifikovat v předkole.

Čtyři vítězové se připojili do hlavního pavouka. Poražení se poprali mezi sebou ve skupině. Skupina byla velmi zamotaná, jediný Martin Všetička si dokázal poradit se všemi a zaslouženě se stal žumpa králem. :) 

Nasazená čtyřka postoupila. Až na mě :D

V prvním kole všichni nasazení favorité dokázali potvrdit svoji pozici na žebříčku. Pouze já jsem přenechal svoji pozici Šimonovi Kozákovi, který mě v třísetové bitvě přehrál. V dalším kole však podlehl Martinovi Nguyenovi, ale v bitvě o 3. místo překonal Honzu Nožku, dalšího člena našeho Vaše liga týmu.  Já jsem v porážkách pokračoval a kdybych nebyl nasazený, tak bych asi skončil poslední, protože jsem nedokázal vyhrát skutečně nic.

Finálová pětisetová bitva

Finálový zápas byl pastvou pro oči. Matěj Slabý s Martinem Nguyenem se přetahovali o každý míček. Zápas trval 45 minut! Díky době trvání se všichni ostatní stihli aspoň v klidu osprchovat. :D Po konci oba hráči odpadli. Nakonec se však o něco více mohl radovat Matěj! Díky za krásný zápas kluci!


1. Matěj Slabý            

2. Martin Nguyen

3. Šimon Kozák

9. Martin Všetička

Pozvánka na déčko

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 14.7.2019 v 18:00. Registrace zde

Pozvánka na squash pro každého

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 14.7.2019 v 18:00. Registrace zde

Poděkování

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

A v neposlední řadě také Samurai shot.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss


Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!