Načítám…

Medaile odvezli do Semil

Medaile odvezli do Semil
18. Březen 2019
Březnový sobotní squash byl v komornějším počtu než bývá zvykem. I přesto věřím, že si všech 14 účastníků turnaj užilo. Pokud Vás zajímá, kdo medaile odvezl, čtěte dál!

Tentokrát nás bylo jen 14 

Třináct hráčů a jedna Lenka s podporou dcerky se zúčastnili sobotního turnaje. :) I přes tento poměrně nízký počet mě velice těší, že se zúčastnilo spoustu nováčku, kteří si turnaj doufám užili a přijdou i příště. Příští turnaj bude v NEDĚLI 14.4. od 14.00.

Tomáš Zahradník žumpakrálem

Po výkonech, které Tom předváděl ve čtvrtek na Déčku jsem ho bral jako jasného favorita. Na kurtech však byl i v pátek a v sobotu přišel poměrně "utahaný". Los mu také nadělil velmi těžkou skupinu a ani v pavouku k němu nebyl milosrdný.


I přesto, že Tomáš těšně vyhrál nad vítězem skupiny Jirkou Janatou, tak ještě těsněji skončil ve skupině až čtvrtý z pěti. V osmifinále se tak potkal s Lukášem Lamberským, který byl také nad jeho síly. Lukášovu jízdu zastavil až v semifinále první "Semilan" Jirka Janata. Ten se poté ve finále utkal s Tomášem Kučerou, který také dojel ze Semil. Jejich návrh vzít medaile a dohrát to doma jsem zamítl. :) Nakonec před zraky diváků vyhrál Tomáš, ale každopádně doufám, že oba uvidím příště v pokročilých. 

Na příští turnaj zvážím hrací systém, který navrhl Ondra Soroka. Na jeden set, do 6 bodů. V tom bude Ondra neporazitelný. :) 


Vítězové a ohodnocení 

  1. Tomáš Kučera & Lenká Kratochvílová (11.)                  
  2. Jirka Janata
  3. Lukáš Lamberský 

9. Místo obsadil Tomáš Zahradník.

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v neděli 14.4.2019 ve 14.00. Registrace zde

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!