Načítám…

Tomášův rekord překonán!!!

Tomášův rekord překonán!!!
12. Leden 2019
Tomáš se ve svém posledním článku z turnaje chlubil návštěvnickým rekordem. Ten už je však minulostí. V lepší start organizátorské kariéry jsem ani nedoufal! A jak to dopadlo?

Nový rok začínáme plným počtem 32/32.

Nejdříve chci poděkovat Tomášovi za odvedenou práci a za to, jak squashové turnaje ve Vaší lize posunul a doufám, že na jeho práci navážu a bude to fungovat i nadále. Hlavně chci ale poděkovat Vám Všem, kteří jste dorazil a budu věřit, že se v tomto počtu budeme setkávat i na dalších turnajích. Věřím, že atmosféra, kterou jste vytvořili, stála za to. Navíc sobotní den nabídl spoustu vyrovnaných duelů!

Zhruba takhle to vypadá, když je na Hamru plno :)

Pro někoho zbytečné čtyři hodiny. :D 

I tak by se dal zjednodušeně shrnout první sobotní squashový turnaj pod moji "taktovkou". Kdo chtěl vidět finálový zápas, mohl se kouknout na první zápas ve skupině E a mohl jít domů. Hned v prvním utkání se utkali Tomáš Kučera a Jozef Šafár, neboli budoucí finalisté. Honza Koller by řekl, že tento zápas byl poněkud vyšperkovaný. Naštěstí nikoho z účastníků odejít nenapadlo. :) 

Finálová odveta ze skupiny

Souboj Tomáš : Jozef 2:0

"Vyšperkovanost" prvního zápasu nechali kluci na kurtu a ve finálovém souboji nakonec Tomáš obhájil výhru nad Jozefem a ovládl sobotní turnaj. Nutno podotknout, že oba zápasy byly nesmírně vyrovnané. Dalšími, které Tomáš porazil, byli Petr Šrámek, Petr Vrabec a Lubomír Skoupil. Lubomír pak v krásném boji o třetí místo porazil "squashového tenistu" Lukáše Šmída. :) 

Zápas o 9. místo nabídl souboj Ondry Soroky a Tomáše Zahradníka. Oba matadoři věděli pro co si v tomto turnaji jdou. Deváté místo je ohodnoceno totiž pivem! Radost z výhry nakonec měl Tomáš. Ondra si chuť spravil na losovačce. :) 

Došlo nakonec i na dámské "finále". V semifinále Žumpičky na sebe narazily Linda Fábry a Sandra Barniková. Linda nakonec obhájila svoji zlatou medaili z prosince.

Vítězové a ohodnocení 

  1. Tomáš Kučera & Linda Fábry (18.)                  
  2. Jozef Šafár & Sandra Barniková (20.)
  3. Lubomír Skoupil 

9. Místo obsadil Tomáš Zahradník a Žumpakrálem se stal Martin Tomka (17. místo)

Poděkování 

všem hráčům za opět rekordní účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v sobotu 9.2.2019. Registrace zde.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!