Načítám…

S třicítkou na konec

S třicítkou na konec
15. Prosinec 2018
Podzimní squashové turnaje nám pořádně vyvrcholily, trhli jsme návštěvnický rekord a dosyta si užili třetí adventový víkend na hamerských kryokurtech. Kdo nejvíce zazářil?

Nabitá konkurence

Více hráčů, více favoritů, více vyrovnaných zápasů, více tříseťáků, větší náboj, větší požitek, větší zábava. Tak by se dal shrnout poslední turnaj v tomto roce 2018, na který si našlo čas parádních 30 hráčů a utvořilo skvělou herní atmosféru. Všem děkuji za účast, udělali jste mi radost, takhle na závěr mého organizování. Obdržel jsem totiž poklonu za dobrý turnaj od Ondry Soroky a to už prostě nejde výš stoupnout.. :-)


Raketlonista Kuba Švec

Hvězdou turnaje se stal Kuba Švec, který momentálně piluje squash, svoji slabinu v raketlonu. A je vidět, že mu to jde dobře. V pavouku si dokázal poradit s Martinem Havelkou, s bývalým vítězem turnaje Erikem Blažkem, s dobře rozjetým Tomem Kučerou a hlavně s pořádným ostrostřelcem Lukášem Kracíkem! Za mě velká gratulace a přeji hodně úspěchů při dobývání české raketlonové scény. 


Hezká podívaná se našla při ženském duelu Katky s Péťou, ze kterého vyšla lépe Petra. Katka pro tentokrát zapomněla formu doma. Naopak z dam nejlépe zazářila Linda, která skončila celkem 14. a zařadila se jako jediná do horního pavouka plného chlapáků. Gratulace!


Za zmínku stojí super výkony nováčka Romana Šimáčka, který se pral zuby nehty. Romana charakterizovala neskutečná touha po získání každého bodu, vítězství, a naopak zloba při ztrátě, vlastní chybě. Pozornost potom upoutávaly jeho raketové hody.

A turnajová momentka - žádost o ruku Lukáše Lukášovi je zde!



Vítězové a ohodnocení 

  1. Kuba Švec & Linda Fábry (14.)
  2. Lukáš Kracík & Péťa Vansová (17.)
  3. Lukáš Krofta & Katka Štromerová (20.)

9. místo sluší a patří Romanovi Šimáčkovi, vítězka dolního pavouka = 17. místo = Peťa Vansová.


Finišující Tecnifibre soutěž!

Poslední možnost se zapojit do končící Tecnifibre soutěže, kde se hraje o rakety a kompresní návleky v hodnotě 10 000 Kč. Stačí jen hodit feedback na Facebook Tecnifibre ČR. Více informací najdeš v článku Přijdeš, vyzkoušíš, zarecenzuješ a vyhráváš :).

Poděkování 

všem hráčům za rekordní účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich zdarma poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště s Kubou, stejný formát, nová náboj, buď u toho - sobota 12.1.2019. Registrace zde.

Squashi zdar!

Tomáš Novák

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!