Načítám…
Vánoční pivní pinec

Vánoční pivní pinec

Na prosincový turnaj dorazilo 22 hráčů a s blížícími vánočními svátky se povedlo navodit skvělou atmosféru. Bylo cukroví a hlavně hodně piva!

Vánoční atmosféra

Poslední turnaj v tomto roce vyšel na jedničku. Účast se po delší době opět přehoupla přes dvacítku a kvantita byla podpořena kvalitou účastníků. Nejen herně. Atmosféra byla skvělá. Veselá Blanka přinesla na ochutnávku své cukroví, Lenka opět sršela energií a rozdávala úsměvy všemi směry, Hamr narážel sudy a zlehka se popíjelo, hodovalo a samozřejmě sportovalo.




A to mohl být klíčový moment pro Honzu Záleského. Na Minulých turnajích mu zlato párkrát ušlo. Ne jednou ode mě fotrovsky slýchal, kdybys nechlastal. Dneska ale dopovali všichni a rozdíly se smazávali.. Ale vážně! Honza si zaslouží pochvalu za odvrácené mečboly, které proti němu měl Honza Pražan. Ten z lehké nervozity a opatrnosti nedokázal navázat na minulou šňůru. Pro tentokrát se spokojil s šestým místem a síň slávy přenechal Honzovi Záleskému. Po něm se lesknou medaile na hrudi Roberta Smidy a Lukáše Šmída.

Honza Bílý a Lukáš Janeček (ne Janečka!) si svoji premiéru užili. Uznale konstatovali, že jsou zde lepší borci. Jeden mezi nimi byl i jejich kamarád Lukáš Šmíd, který dostal slušný support při boji o bronz a celkově během turnaje.  

Honzům squashový výpad u stolu. V podstatě ukázkový drop, otevřená raketa, loket dopředu, tělo s míčkem. Perfektní! 


Sláva obdařeným 

  1. Honza Záleský & Lenka Kovalská
  2. Robert Smida & Jitka Čekanová
  3. Lukáš Šmíd & Blanka Brožová

9. místo patří Jirkovi Charouskovi, 17. žumpička Honzovi Šmejdovi.


Poděkování 

všem hráčům za fantastickou atmosféru a rekordní podzimní účast a také sponzorům TecnifibreMercuria Laser Game a Bowling Radava za jejich zdarma poukazy do slosování.


Příště s Jardou!

Lednový turnaj je vypsán na 11.1.2019. Turnajové žezlo po mně přebírá Jarda Puk, kterému děkuji za převzetí a přeji klidnou kontinuitu a samé vydařené turnaje. Hlásit se můžeš zde.


Hezké vánoční svátky přeje Tomáš. :-)

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody