Načítám…
Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Léto a podzim 2020

Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Léto a podzim 2020

28. Říjen 2020

Liga je sice přerušena, ale na lize se snažíme stále makat. Co nového jsme zlepšili poslední dobou? Na co se můžeš těšit?

Na čem pracujeme mimo web?

  1. Uspořádali jsme první Family Camp, akci pro rodiny s dětmi v Horním Bradle.
  2. Rozdali jsme ceny pro celoroční hráče za více než 85 000 Kč.
  3. Pomohli jste nám rozhodnout, koho podpoříme částkou 172 740 Kč na dobročinnost.
  4. Momentálně zůstává pozastavena liga a také všechny akce, zatím jsme odložili vyhlašovačky nejlepších hráčů ročníku. Spolu s vámi věříme, že bude situace brzy lepší a bude možné naše sporty znovu aktivně hrát.
  5. Připravujeme lednový Lyžák. Zatím věříme, že bude, ale o jeho osudu rozhodneme do půlky listopadu. Do té doby bychom také spustili přihlašování.

Co jsme během léta a začátku podzimu vychytali na webu?

  1. Dokončili jsme velký refaktoring webu. Povedlo se odstranit další velkou část drobných chybiček, web teď jede rychleji.
  2. Připravili jsme novou jednodušší formu kontroly hráčů pro sportoviště.
  3. Spustili jsme v září akci 1+1. Za každé zaplacené startovné do ligy bylo možné pozvat někoho ze známých.
  4. Přidali jsme novou stránku jako rozcestí pro běžce.
  5. Upravili jsme zaokrouhlování získaných bodů u 4členných a 6členných skupinek. Nově se lépe zaokrouhluje přepočítaný výsledek na výsledek jako by skupinka byla 5členná. Počítá se až celkový výsledek a ne po každém zápase jako v minulosti.

Na co se můžeš těšit už brzy

  1. Beta verze přátelských zápasů - hráčům nabídne možnost zahrát si další zápasy. Do konce listopadu bychom chtěli první verzi vypustit do světa.
  2. Nabídneme přepočet pro tenisové zápasy, pokud se domluvíte, že odehrajete zápas raději na dva vítězné místo na jeden set. Bude během listopadu.
  3. Automatická platba - rádi bychom přidali možnost, ať se můžeš přihlásit do ligy a platba za sezónu se ti strhává automaticky a nemusíš na to už myslet. S některými z vás jsem to probíral a vím, že to ocení hlavně ti, kteří věčně na přihlášení zapomínají :)
  4. Tvrdší vyřazování hráčů, kteří skrečují zápasy.
  5. Lepší upozornění na domluvený zápas v den zápasu (na mobilu).
  6. Domlouvání zápasů - drobné úpravy a zpříjemnění domlouvání.
  7. Vychytávky profilu hráče: lepší zobrazení statistik, přidání možnosti dát si neveřejnou poznámku k hráči (např. co na hráče platí nebo čím tě trápí).


A to je vše k plánům v nejbližší budoucnosti. Máme toho na todolistu ještě spoustu, ale další věci představíme zase příště. Pokud máš něco, co by se ti líbilo na webu nebo nějaký návrh na zlepšení, dej nám vědět do komentářů pod článkem.

vl-petr.jpg
Petr Lundák - správce ligy a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Rosťa Matrka
Rosťa Matrka - Tip na zlepšovák - zkuste do výpisu vzájemných zápasů přidat možnost zobrazení komentáře, tak jako je to ve výpisu všech zápasů - může to pomoci si vzpomenout, o čem ten poslední zápas byl.
8. prosince 2020, 21:42
Petr Lundák
Petr Lundák - Rosťo, díky za tip. Ano, máme to v plánu. Během několika měsíců se na ten profil hráče více dostaneme ho vyladit :)
10. prosince 2020, 10:07
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - btw, postřehl jsem změnu terminologie z tiketu na výhorní los. Přijde mi to lehce nepřehledné, neb pod slovem "výherní" předpokládám, že už jsem vyhrál. Když už, tak jenom los...
10. prosince 2020, 13:04
Petr Lundák
Petr Lundák - Vojto, máš dobrý postřeh :) Díky za tip. Promyslíme.
13. prosince 2020, 22:06
Petr Lundák
Petr Lundák - Tak jsme nakonec změnili na tombolenky, což byl druhý název o kterém jsme přemýšleli :)
22. prosince 2020, 12:58
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody