Načítám…

Hraj v prosinci, vyhraj trénink s Adamem Mendrekem

Hraj v prosinci, vyhraj trénink s Adamem Mendrekem
18. Listopad 2022
Společně s našimi partnery Raketsport a Victor jsme pro vás na prosinec přichystali soutěž o badmintonový trénink s Adamem Mendrekem.

Co můžeš vyhrát?

Účast na skupinovém badmintonovém tréninku s Adamem Mendrekem, předním českým badmintonistou a hráčem elitní světové stovky mezi deblisty.

Na 2 kurtech si v maximálně 8 hráčích během 2 hodin zatrénuješ pod vedením jednoho z nejlepších českých badmintonistů současnosti.

Trénink proběhne během ve středu 8. února na Jeremi v čase 18-20 hod.

 Pokud chceš mít účast na tréninku s Adamem jistou, můžeš se přihlásit do akce přes náš web a zaplatit startovné 800 Kč. Bude místo pro 5 platících účastníků. Akci brzy vypíšeme.

Jak se do soutěže zapojit?

Máš 3 možnosti:

1) Hraj v prosinci některou z našich badmintonových lig. Jednoho výherce vylosujeme z těch hráčů, kteří během prosince napíší email na soutez@vaseliga.cz s předmětem "Chci vyhrát trénink s Adamem". Do textu emailu napiš odpověď na otázku s jakou značkou raket Adam Mendrek hraje.

2) Hraj na turnaji v badmintonových deblech v Praze - neděle 4. prosince (přihlášky zde). Vylosujeme jednoho z účastníků, který vyhraje trénink s Adamem.

3) Hraj na turnaji  v badmintonových singlech v Praze - sobota 10. prosince (přihlášky zde). Vylosujeme jednoho z účastníků, který vyhraje trénink s Adamem.

Těšíme se na vaše fotky ze zápasů :)

Za tým VAŠÍ LIGY Petr

Petr
Petr Lundák - Strážce spokojenosti

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!