Načítám…
Letošním darem jsme podpořili Nadaci Jedličkova ústavu

Letošním darem jsme podpořili Nadaci Jedličkova ústavu

12. Říjen 2021

Od začátku ligy dáváme na dobročinnost dvacetikorunu z každého startovného do ligy. Dodržíme to i nyní, i když to kvůli koronaviru pro nás není snadné. A částka je, bohužel, kvůli covidové stopce ligy letos o dost menší. I tak věříme, že to může pomoci.

Výslednou sumu nám letos znatelně snížilo vynucené přerušení ligy po většinu uplynulého ročníku. Hrála se jen letní sezóna. Ale i tak jde o sumu, na kterou jsme hrdí a věříme, že má smysl!

Tradiční dar na dobročinnost za ročník 2020 je 36 280 Kč!

Podpoříme touto částkou Nadaci Jedličkova ústavu. Konkrétně půjde o víkendové sportovní akce pro tělesně postižené děti, rafty na Vltavě a cyklovíkend na ŠumavěZa dobu existence VAŠÍ LIGY jsme společně vybrali pro tuto nadaci už přes 700 000 Kč! Jsme rádi, že můžeme pomoci mladým lidem s handicapem v tom, aby také zažili ten skvělý pocit při sportu.

nadace JU.jpg

Kolik z každého startovného darujeme? 20 Kč za sezónu nebo 5 Kč za měsíc? 

Vzhledem k přechodu na měsíční placení startovného (místo celé sezóny, jak tomu bývalo doposud), se od letoška mění způsob výpočtu darované částky. Nově půjde o pětikorunu z každého měsíčního startovného. A protože sezóna má 4 kola (měsíce), tak na velikosti našeho daru se vlastně nic nemění (4x 5 Kč =20 Kč).

Letos nebude anketa?

V posledních letech bylo zvykem, že jste o směřování půlky daru rozhodovali vy, hráči ligy. Podle počtů vašich hlasů ve facebookové anketě se rozdělovala částka mezi více dobročinných projektů. Například vloni jsme podpořili kromě Nadace Jedličkova ústavu také spolek Společně k úsměvu, Burn fighters a projekt Perpetum mobile. Věřím, že v letošním ročníku už ligu nic nezastaví a tak se za rok k tomuto zvyku zase vrátíme!

Děkujeme za tvou účast v lize, díky které můžeme pomáhat těm, kdo to potřebují!

Šárka & tým VAŠÍ LIGY

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Další podobné články

172 740 Kč na dobročinnost
172 740 Kč na dobročinnost
20. Září 2020
  • 0 komentářů

AKTUALIZOVÁNO 29.9.2020: Dvacetikorunu z každého startovného do ligy dáváme na dobročinnost. Už víc než 10 let tak podporujeme Nadaci Jedličkova ústavu. V anketě na facebooku jste rozhodli, koho dalšího máme letos podpořit letos. Jak to dopadlo?

Platební metody

Platební metody