Loading…

Badmintonový turnaj Praha - 2023 - Březen - ČTYŘHRY

Badmintonový turnaj Praha - 2023 - Březen - ČTYŘHRY
15. March 2023
M+M, nikoliv reality ale vítězi turnaje plastu

Na začátek děkuji všem hráčům za účast. Sešlo se nás i navzdory jarním prázdninám krásných 56. Musím moc poděkovat svým kolegům z práce(Pojišťovna Metlife), že mi pomohli realizovat bez jakéhokoliv nároku na odměnu stánek s drinky. Věřím, že se to hráčům líbilo a zpříjemnilo jím to turnaj. Je skvělé, že můžu být v kolektivech takových lidí, kterým není cizí si ani o víkendu zajet pomoc. Moc si toho vážím a doufám, že jim to budu moct co nejdřív oplatit! 

Odložme kapesníčky a vraťme se k výsledkům!

Stala se totiž nečekaná věc. Turnaj středně pokročilých a pokročilých vyhráli Levej a pomalej. Můžeš si říkat že tahle skutečnost sama o sobě říká hodně o úrovni turnaje. No vůbec to tak není! Levej a pomalej je ve skutečnosti název týmu a když se na ně člověk podíval, vůbec to tak nebylo. Ve finále zdolali nově vzniknutý pár Bohemian Rhapsody. Třetí místo si nakonec vybojoval nejlepší smíšený pár Mistři.

V kategorii začátečníku a mírně pokročilých vyhrál tým s názvem M+M, který zdolav ve finále obhájce prvenství H-team, který tak byl nejúspěšnějším mixem a nadále si udržuje pravidelnou účast na stupních vítězů. Bronzovou medaili si v posledním zápase dne odnesli Darebáci


Na konec se patří poděkovat tradičním partnerům turnajů Vaší ligy pivovaru Moucha a sportovnímu areálu Mercuria Leasergame.


Ještě jednou děkuju všem účastníkům za účast a těším se opět 16.4. od 13:00 na Hamru Braník. 

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!