Načítám…

Badmintonový turnaj Olomouc - říjen

Badmintonový turnaj Olomouc - říjen
15. Říjen 2021
Po roce a půl konečně společně na kurtech!

Tak jsme se dočkali. Situace se začala uklidňovat a po dlouhé době mohl proběhnout turnaj. Už od rána vše probíhalo podle plánu, nikdo nezaspal, ani se neomluvil, všichni hráči byli dobře naladění, takže jsme měli dobře nakročeno. Těší mě, že jsme se potkali z různých koutů republiky. Opět k nám zavítali pánové z Brna, mladíci od Břeclavi či Ostravy a také náš Strážce spokojenosti alias Správce ligy, Petr Lundák, který se k nám vydal až z daleké mekky českého filmu, bujarých večírků a Johnnyho Deppa, Karlových Varů. A i když přijel hlavně na odpolední vyhodnocení ročníků, dokonce nám překvapivě zasáhl i do závěrečného pořadí turnaje:). Ale ať nepředbíhám...

Nejprve se sehrály zápasy v základních skupinách, čímž se hráči rozdělili do horního a spodního pavouka. V tom spodním kraloval Tonda Poupera, který v závěrečném souboji porazil Yesudasse Arasappana. O bednu se pak mezi chlapy utkalo Brno, Vary a Olomouc. O třetí místo proběhl brněnský duel mezi Martinem Lávičkou a Jirkou Petřekem, kdy úspěšnější byl Martin. Napínavé finále proběhlo mezi domácím Vaškem Smětákem a už výše zmíněným přespolním Petrem Lundákem. Větší výdrž a přesnější ruku měl nakonec Vašek a stříbro tudíž putovalo do Varů. Mezi děvčaty byla úspěšnějsí Marta Ondrušáková, která zvítězila nad Adélou Novákovou. Všichni si odnesli medaile a velmi praktické ceny od pivovaru Chomout:).



Tím jsme měli vyřešenou aktivní část dne a na ni pak navázal volný program. Poprvé (a určitě ne naposled) se olomoucký turnaj konal na Omeze. Nejenže hráči mohli využít skvělé místní zázemí, pro všechny byl také připraven vstup do wellness, který taky většina využila a své výkony tak mohli probrat ve whirlpoolce nebo v sauně.

Za mě bych všem chtěla poděkovat za skvělou atmosféru, přátelský přístup a fair play. Další turnaj je v plánu 20.11., tak se budu těšit na viděnou.

Nikol

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!